dcsimg
S. Rae   cc-by

Muridae (Mice And Rats) is a family of rodents. They are insectivores. Reproduction is dioecious.

сите записи
сите записи

EOL има податоци за 33 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на глувци. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на глувци

Средините во кои живеат многу видови на глувци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови глувци.

S. Rae   cc-by

Живеалишта на глувци

Средините во кои живеат многу видови на глувци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови глувци.