dcsimg
  cc-by-nc-sa-3.0

Hypericaceae (Saint John's Wort Family) is a family of plants. They are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 19 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Hypericaceae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Hypericaceae

Средините во кои живеат многу видови на Hypericaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Hypericaceae.

  cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Hypericaceae

Средините во кои живеат многу видови на Hypericaceae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Hypericaceae.