dcsimg

Passifloraceae (Passionflower Family) is a family of plants. Flowers are visited by Juno Heliconian. Passionflower Family are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 20 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Исусови венци. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Исусови венци

Средините во кои живеат многу видови на Исусови венци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Исусови венци.

Живеалишта на Исусови венци

Средините во кои живеат многу видови на Исусови венци. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Исусови венци.