dcsimg
Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Copepoda (Copepods) is a group of typical crustaceans. There are 14724 species of copepods, in 2153 genera and 238 families.

EOL има податоци за 27 атрибути, и тоа:

Живеалишта на Copepoda

Средините во кои живеат многу видови на Copepoda. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Copepoda.

Proyecto Agua   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Copepoda

Средините во кои живеат многу видови на Copepoda. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Copepoda.