dcsimg

Asterales ( Javanese )

provided by wikipedia emerging languages

Asterales iku bangsa tetuwuhan ngembang sing kalebu sajeroning klad euasterids II, asterids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka takson sajeroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup sajeroning anak kelas Asteridae, kelas Magnoliopsida.

Suku/familia anggota

Miturut Sistem APG II, Asterales duwé anggota suku-suku iki:

Sistem APG II iki bisa diarani nggabungaké Asterales, Calycerales, lan Campanulales ing Sistem Cronquist sajeroning sabangsa waé.

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Penulis lan editor Wikipedia

Asterales: Brief Summary ( Javanese )

provided by wikipedia emerging languages

Asterales iku bangsa tetuwuhan ngembang sing kalebu sajeroning klad euasterids II, asterids, core eudicots, eudicots (Sistem klasifikasi APG II). Bangsa iki uga diakoni minangka takson sajeroning sistem klasifikasi Cronquist lan kacakup sajeroning anak kelas Asteridae, kelas Magnoliopsida.

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Penulis lan editor Wikipedia