dcsimg
Rick Thompson   cc-by-nc-sa

Limacodidae (Slug Caterpillar Moths) is a family of Lepidoptera.

EOL има податоци за 16 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Limacodidae