dcsimg
Centre for Biodiversity Genomics. CBG Photography Group. Year: 2010.   cc-by-nc-sa-3.0

Phygadeuon is a genus of Hymenoptera in the family ichneumon wasps.

EOL има податоци за 11 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Phygadeuon. Погледајте го овој вид на GBIF