dcsimg
Luis Mata   cc-by-nc-sa

Camptopus is a genus of true bugs in the family broad-headed bugs.

EOL има податоци за 4 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Camptopus. Погледајте го овој вид на GBIF