dcsimg

Tecophilaeaceae ( Albanian )

provided by wikipedia emerging languages
Tecophilaeaceae Conanthera bifolia
Conanthera bifolia Seleksionimi shkencor Lloji: Bimë Dega: Magnoliophyta Klasa: Liliopsida Fisi: Asparagales Familja: Tecophilaeaceae Grupi

Nën famljet

Tecophilaeaceae është emër për mes të cilit në botanikë njihet një familje bimësh lulore. Në këtë familje përfshihen bimët si:

license
cc-by-sa-3.0
copyright
Autorët dhe redaktorët e Wikipedia

Tecophilaeaceae: Brief Summary ( Albanian )

provided by wikipedia emerging languages

Tecophilaeaceae është emër për mes të cilit në botanikë njihet një familje bimësh lulore. Në këtë familje përfshihen bimët si:

Conanthera Cyanastrum Cyanella Kabuyea Lanaria (Lanariaceae H.Huber ex. R.Dahlgren & A.E.van Wyk?) Odontostomum Tecophilaea Walleria Zephyra
license
cc-by-sa-3.0
copyright
Autorët dhe redaktorët e Wikipedia