dcsimg
Benjmain Crain   cc-by-nc-sa

Orchidaceae (Orchids) is a family of plants. Flowers are visited by Lipotriches melanosoma (Benoist 1964).

EOL има податоци за 29 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на орхидеи. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на орхидеи

Средините во кои живеат многу видови на орхидеи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови орхидеи.

Benjmain Crain   cc-by-nc-sa

Живеалишта на орхидеи

Средините во кои живеат многу видови на орхидеи. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови орхидеи.