dcsimg
2006 Luigi Rignanese   cc-by-nc

Lamiaceae (Mint Family) is a family of plants. Flowers are visited by Honey bee. Mint Family are photoautotrophs.

сите записи

EOL има податоци за 26 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Усноцветни. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Усноцветни

Средините во кои живеат многу видови на Усноцветни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Усноцветни.

2006 Luigi Rignanese   cc-by-nc

Живеалишта на Усноцветни

Средините во кои живеат многу видови на Усноцветни. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Усноцветни.