dcsimg
Sarah Gregg   cc-by-nc-sa

Brassicaceae (Cabbage Family) is a family of plants. Flowers are visited by Chlorophorus figuratus (Scopoli 1763).

EOL има податоци за 27 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Зелки. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Зелки

Средините во кои живеат многу видови на Зелки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Зелки.

Sarah Gregg   cc-by-nc-sa

Живеалишта на Зелки

Средините во кои живеат многу видови на Зелки. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Зелки.