dcsimg
1999 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Cricetidae (Cricetids ) is a family of rodents. They are herbivores. Reproduction is dioecious.

сите записи
сите записи

EOL има податоци за 25 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Cricetidae. Погледајте го овој вид на GBIF

Живеалишта на Cricetidae

Средините во кои живеат многу видови на Cricetidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cricetidae.

1999 California Academy of Sciences   cc-by-nc-sa-3.0

Живеалишта на Cricetidae

Средините во кои живеат многу видови на Cricetidae. Изберете една средина за да го видите нејзиниот контролен список на видови Cricetidae.