dcsimg
Mary Keim   cc-by-nc-sa

Battus philenor (Pipevine Swallowtail) is a species of butterflies in the family swallowtail butterflies. Flowers are visited by Pipevine Swallowtail. Individuals can grow to 97.5 mm.

EOL има податоци за 9 атрибути, и тоа:

Познати јавувања, собрани примероци и набљудувања на Battus philenor (Linnaues 1771). Погледајте го овој вид на GBIF